Kinderen & jongeren

Uit eigen ervaring als ouder weet ik hoe moeilijk het kan zijn wanneer je kind niet doet wat wij als ouder van hen verlangen, wanneer ze nog maar eens een woedeaanval krijgen, zonder enige directe aanleiding.

Hoe moedeloos je kan worden als je kind niet kan slapen, buikpijn heeft, huilbuien krijgt, niet naar school wil gaan, kleren aandoen een hel is, enz.

Bij kinderen zit geen handleiding, wat de beste aanpak is, geen foutmeldingen die makkelijk op te lossen zijn. Als ouder leer je opvoeden, leer je je kind liefhebben, leer je hoe je met elke situatie kan omgaan. 

Maar als ouder sta je heel dichtbij je kind, waardoor het soms moeilijk wordt om te helpen.

Ik ben graag een vertrouwenspersoon, zodat ik de wensen en behoeften van je kind in kaart kan brengen. Ik bied hulpmiddelen, oplossingen naar je kind toe zodat het zich veilig en comfortabel kan voelen en vooral zichzelf kan en mag zijn!

Laten we samen een weg zoeken naar evenwicht en herstel binnen het gezin, naar oplossingen op school en daarbuiten.

Ik begeleid met veel succes kinderen, op mijn eigen specifieke manier krijgen ze na 1 sessie zelfvertrouwen, hulpmiddelen en gaan ze piekervrij de nacht in! Ook schoolbegeleiding op maat van het kind!

De Kindertijd zou de meest betoverende tijd van je leven moeten zijn… 

Wat als dat even niet zo is?”

Klaar voor wat verandering?

Waar een wil is, begeleid ik de weg.

Hoi, Ik ben Saar.

Saar Muylaert

Berkenstraat 28, 8730 Beernem
info@saarcoaching.be
+32 472 747 113